Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Tanfolyamok

A közelmúltban számos újságcikk foglalkozott a programozókkal, szó esett róla, hogy igen jó kereseti lehetőséget biztosít ez a szakma, nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Sok cég azonban szakemberhiánnyal küzd, így aztán különösen jól jöhet ez a fajta tudás. Nálunk lehetősége van arra, hogy egyedi igényeinek megfelelő oktatásban részesüljön.

Programozás tanfolyamok Tatabányán

Továbbképzés saját igények szerint

Megoldhatatlannak tűnő munkahelyi feladatot kapott, de a cége nem biztosítja a képzést? Egyre több vállalkozás várja el alkalmazottaitól, hogy az informatikai tudását saját maga fejlessze, legyen szó alapvető ismeretekről, vagy bonyolultabb programozási ismeretekről. Továbbképzést azonban sokan nem biztosítanak számukra, de elvárják, hogy akár néhány hét alatt beletanuljanak az új feladatokba. Nálunk az ilyen esetekre is készülünk az egyedi programozás oktatás lehetőségével, ahol a tanuló mondja meg a tanárnak, hogy mik az igényei, milyen új feladatokat kell elsajátítani. Ezek után közösen dolgozzuk ki az egyedi oktatási csomagot.

Felkészítő tanfolyamok

Állásinterjúra készül? Érettségi előtt áll? Szüksége van egy gyorstalpaló programozási tanfolyamra? Mi tudjuk a megoldást, hogyan lehet rövid idő alatt, intenzív felkészítéssel jó eredményeket elérni. Nálunk lehetősége van gyorstalpaló üzemmódban programozást tanulni: mondja meg, mennyi ideje van és mit kell elérnie, mi pedig villámgyorsan kidolgozzuk a leghatékonyabb módszert arra, hogy sikerüljön a megmérettetés. 

Próbálja ki magát szakembereink segítségével, mélyüljön el a programozás világában, vagy ismerkedjen meg ezzel a területtel. Mi garantáljuk, hogy akár rövid, akár hosszabb távon megbízható, stabil tudást szerezhet, ha bennünket választ. 

Induló tanfolyamaink (1 alkalom 120 perc)

Algoritmusok és adatstruktúrák (10 alkalom)59.990 Ft
C programozás alapszinten (5 alkalom)49.990 Ft
C programozás középszinten (5 alkalom)59.990 Ft
Java programozás alapszinten (5 alkalom)49.990 Ft
Java programozás középszinten (10 alkalom)89.990 Ft
Statikus weblapkészítő tanfolyam alapszinten (HTML, CSS, 5 alkalom) 69.990 Ft
Statikus weblapkészítő tanfolyam középszinten (JQuery, 5 alkalom)69.990 Ft
Dinamikus weblapkészítő tanfolyam (PHP, MySQL, 10 alkalom)128.990 Ft

A fenti árak csak irányadó jellegűek! Ha érdekli valamelyik tanfolyamunk, vagy egyedi igényei vannak, kérjen személyre szabott árajánlatot!

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges! Keressen minket bizalommal! Telefonszámunk: +36 70 410 1763

Kapcsolódó szolgáltatások

PC szerviz

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Programozás oktatás

Programozás oktatás

A programozás lehet egy hasznos hobbi, de akár pénzkereseti forma is. Nem könnyű megtanulni, de ha valaki elhatározza, hogy belevág, az nálunk a legjobb helyen jár. Alap, közép és felső szinten is állunk rendelkezésére, cégünk segít a megfelelő képzési forma kiválasztásában is. Nálunk elmélyítheti meglévő tudását, de kezdheti az alapokkal is.

Jelentkezés

Szeretné rugalmas feltételek mellett bővíteni tudását? Jelentkezzen tanfolyamainkra, kurzusainkra az alábbi linken:

Online jelentkezés 

Kiemelt hírek

2017. Október 16.

Miért fontos a biztonsági mentés?

Tegyük fel magunknak az elkerülhetetlen kérdést: Mi történne, ha holnapra minden adat eltűnne a számítógépünkről? Nap mint nap találkozunk olyan felhasználókkal, akiknek eszébe sem jut, hogy a kulcsfontosságú adataik veszélyben vannak. Az adatok megőrzése érdekében párhuzamosan több megoldást is alkalmazni kell, nem elég csupán egyetlen egyre hagyatkozni.

2017. Szeptember 21.

Bemutatkozik az A11 Bionic chip

Mindhárom új iPhone terméket (iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X) ugyanazzal a processzorral tuningolta fel az Apple. Úgy tűnik, elég jól tette, mert a hatmagos A11 Bionic chip erős, mint a bika, hiba nélkül teljesít és teszi a dolgát.

2017. Augusztus 23.

Egyedi PC összeállítás Tatabányán

Gyakran keresnek minket ügyfeleink egyedi igényeikkel. PC-t összeszerelni azonban nem is olyan egyszerű feladat, mint azt sokan gondolják. Nagyon sok mindenre kell figyelni, mindenképp érdemes szakemberhez fordulni.

Facebook oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán