+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Számítógép szerviz

Nemcsak azon múlik, hogy jól működik-e egy számítógép, hogy amikor megvettük, mennyit költöttünk rá. Legalább ilyen fontos a karbantartás, azaz hogy időről-időre ellenőrizzük állapotát. Cégünk segítséget nyújt minden típusú számítógép karbantartásában, teljes körű szolgáltatással. Sok éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nyitottuk meg számítógép szervizünket. Nagyon sok problémára tudunk már jól bevált receptet. Mindezt kedvező áron és garanciával.

Számítógép és laptop szerviz

Éveket nyerhetünk

Senki sem úgy született, hogy a vérében van a számítógépek alapos ismerete. Hiába használjuk minden nap ezeket az eszközöket, igazán jól csak kevesen értik működésüket, a számítógép szervizelése pedig külön szakmát jelent. Egy ilyen összetett szerkezetet csak igazi hozzáértők tudnak megfelelően javítani.

Legyen szó asztali számítógépről vagy laptopról, megfelelő karbantartással évekre biztosítható annak működése. A káros anyagok, mint a por, a morzsa, vagy éppen a kávé, bizony komoly sérüléseket és gondokat okozhatnak a készülékekben.  Fontos tudni, hogy számítógépek alkatrészei jelentős mennyiségű hőt termelnek működés közben, ami szintén rontja a készülék állapotát. Rendszeres karbantartással mindez azonban elkerülhető.

Szoftveres karbantartás

Cégünk természetesen nemcsak hardveres, hanem szoftveres karbantartást is végez. Az oda nem figyelés vagy hanyagság miatt a gépbe, billentyűzetbe kerülő anyagoknál is nagyobb kárt tudnak okozni a vírusuk, amik egy náthához hasonlóan, eleinte gyakran észrevétlenül kezdik kifejteni hatásukat, aztán az egész rendszert tönkreteszik. Mi ezeket a kártevőket végleg kiirtjuk. 

A szoftvereket nem elég egyszer telepíteni, szükség van a karbantartásukra, frissítésükre. Lehet, hogy nem is tud róla, de valamelyik kedvelt programból megjelent az új verzió, ami jobb és gyorsabb a korábbinál. A rendszer frissítésekor nem árt biztos helyre elmenteni az adatokat, ha azokat szeretnénk viszontlátni, ehhez viszont olyan szakember kell, aki nem hagy veszni egyetlen kilobájtot sem.

Garancia és tanácsadás

Hasonlóan a ház körüli munkákhoz, a számítógépnél sem biztos, hogy minden apró szépséghibánál szakembert kell hívni. Gyakoriak azonban olyan problémák, amit nem elég „kiguglizni”, és megoldásához bizony telefont kell ragadni. Cégünknél lehetősége van telefonos bejelentkezésre, amit gyors ügyintézés követ. Ezután kérésre házhoz is megyünk, de személyesen is behozhatja számítógépét tatabányai szervizünkbe. Ugyanakkor telefonos tanácsadással is segítjük a hozzánk fordulókat.

Márkafüggetlen laptop szerviz

Nem ismerünk lehetetlent: minden elveszettnek hitt adatot megpróbálunk megmenteni, nem hagyunk veszni egyetlen információ sem. Frissítjük az operációs rendszert, szoftveres elsősegélyt is nyújtunk. Szervizünkben gyártótól és típustól függetlenül javítjuk a laptopokat. Alaposan átvizsgáljuk készülékét, majd árajánlatot adunk a javítás költségeiről, bevizsgálási díj nélkül.

Számítógép szerviz Tatabánya

Vállaljuk

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges! Keressen minket bizalommal! Telefonszámunk: +36 34 783 810

Ha tehát úgy látja, hogy számítógépén már nem segít sem az újratelepítés, sem legügyesebb barát tanácsa, bátran keresse fel tatabányai üzletünket. Nemcsak a munkánkra, hanem ügyfeleink elégedettségére is garanciát vállalunk.

Kapcsolódó szolgáltatások

PC szerviz

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Bármilyen borsos az áruk, sajnos a laptopok nem örök életűek. Élettartamunkat azonban jelentősen meghosszabbíthatjuk rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással. Bevizsgálási díj nélküli árajánlattal várjuk ügyfeleink jelentkezését tatabányai szervizünkben. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Ajánlatkérés

Egyedi problémája van, vagy nem talált árat a weboldalon? Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot az alábbi linken:

Egyedi ajánlatot kérek 

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán