Számítógép szerviz Tatabánya

Számítógép szerviz

Nem csak azon múlik, hogy jól működik-e egy számítógép, hogy amikor megvettük, mennyit költöttünk rá. Legalább ilyen fontos a karbantartás, azaz hogy időről időre ellenőrizzük állapotát. Cégünk segítséget nyújt minden típusú számítógép karbantartásában, teljes körű szolgáltatással. Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nyitottuk meg számítógép szervizünket. Nagyon sok problémára tudunk már jól bevált receptet. Mindezt kedvező áron és garanciával.

Számítógép szerviz

Éveket nyerhetünk

Senki sem úgy született, hogy a vérében van a számítógépek alapos ismerete. Hiába használjuk mindennap ezeket az eszközöket, igazán jól csak kevesen értik működésüket, a számítógép szervizelése pedig külön szakmát jelent. Egy ilyen összetett szerkezetet csak igazi hozzáértők tudnak megfelelően javítani.

Legyen szó asztali számítógépről vagy laptopról, megfelelő karbantartással évekre biztosítható annak működése. A káros anyagok, mint a por, a morzsa, vagy éppen a kávé bizony komoly sérüléseket és gondokat okozhatnak a készülékekben. Fontos tudni, hogy számítógépek alkatrészei jelentős mennyiségű hőt termelnek működés közben, ami szintén rontja a készülék állapotát. Rendszeres karbantartással mindez azonban elkerülhető.

Szoftveres karbantartás

Cégünk természetesen nemcsak hardveres, hanem szoftveres karbantartást is végez. Az oda nem figyelés vagy hanyagság miatt a gépbe, billentyűzetbe kerülő anyagoknál is nagyobb kárt tudnak okozni a vírusuk, amik egy náthához hasonlóan, eleinte gyakran észrevétlenül kezdik kifejteni hatásukat, aztán az egész rendszert tönkreteszik. Mi ezeket a kártevőket végleg kiirtjuk.

A szoftvereket nem elég egyszer telepíteni, szükség van a karbantartásukra, frissítésükre. Lehet, hogy nem is tud róla, de valamelyik kedvelt programból megjelent az új verzió, ami jobb és gyorsabb a korábbinál. A rendszer frissítésekor nem árt biztos helyre elmenteni az adatokat, ha azokat szeretnénk viszontlátni, ehhez viszont olyan szakember kell, aki nem hagy veszni egyetlen kilobájtot sem.

edit Kérjen egyedi árajánlatot laptopjához vagy számítógépéhez!

Garancia és tanácsadás

Hasonlóan a ház körüli munkákhoz, a számítógépnél sem biztos, hogy minden apró szépséghibánál szakembert kell hívni. Gyakoriak azonban az olyan problémák, amiket nem elég „kiguglizni”, és megoldásához bizony telefont kell ragadni. Cégünknél lehetősége van telefonos bejelentkezésre, amit gyors ügyintézés követ. Ezután személyesen kell behoznia számítógépét tatabányai szervizünkbe. Ugyanakkor telefonos tanácsadással is segítjük a hozzánk fordulókat.

Márkafüggetlen laptop szerviz

Nem ismerünk lehetetlent: minden elveszettnek hitt adatot megpróbálunk megmenteni, nem hagyunk veszni egyetlen információt sem. Frissítjük az operációs rendszert, szoftveres elsősegélyt is nyújtunk. Szervizünkben gyártótól és típustól függetlenül javítjuk a laptopokat. Alaposan átvizsgáljuk készülékét, majd árajánlatot adunk a javítás költségeiről, bevizsgálási díj nélkül.

Számítógép szerviz Tatabánya

Vállaljuk

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez bejelentkezés szükséges!
Keressen minket bizalommal! E-mail címünk: info@reelcomp.hu

Ha tehát úgy látja, hogy számítógépén már nem segít sem az újratelepítés, sem legügyesebb barát tanácsa, bátran keresse fel tatabányai üzletünket! Nemcsak a munkánkra, hanem ügyfeleink elégedettségére is garanciát vállalunk.