Számítógép szerviz Tatabánya

Oktatás

A programozás a számítástechnikai szakemberek számára nélkülözhetetlen tudás. Ha szeretné megtanulni a programozás rejtelmeit, azt nálunk csoportban és egyénileg is megteheti. Egyéni adottságaira formáltan hatékonyabban szerezheti meg azt a tudást, amire szüksége van. Szeretne tanulni, de nincs ideje eljárni otthonról? Szeretné rugalmas feltételek mellett bővíteni tudását? Ha igen, akkor tanuljon nálunk!

Oktatás

Az ideális szakma

Az utóbbi néhány hónapban a magyar sajtó sokat foglalkozott a programozó szakmával. Több kimutatás is alátámasztotta, hogy óriási hiány van ezekből a szakemberekből, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének kutatása szerint 22 ezer informatikus hiányzik Magyarországról. Hogy mennyire versenyképes ez a szakma, mi sem bizonyítja jobban, hogy messze az átlagfizetés felett keresnek, akik ezen a területen kapnak munkát. Nálunk elmélyítheti meglévő tudását, de kezdheti az alapokkal is: abból is lehet programozó, aki sosem gondolta volna magáról. Háromféle képzési formával állunk ügyfeleink rendelkezésére: személyes, csoportos és online.

Bár sokaknak elsőre értelmezhetetlennek és elérhetetlennek tűnhet a programozás, mégis megtanulható a folyamat. Persze nem tudhat mindenki azonnal profi szinten algoritmust kezelni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy megfelelő felkészítés és hatékony tanítási módszerek által ne tudná elsajátítani a tudnivalókat. Kurzusainkon az alapoktól kezdve egészen a gyakorlatban is alkalmazható tudásig minden tananyagon lépésről lépésre haladunk át. A végeredmény pedig egy olyan stabil tudás lesz, ami nem csak felszínes ismeretet biztosít a tanulók számára.

Egyéni programozás oktatás

Egyéni programozás oktatás során odafigyelünk az egyedi igényeire, és közösen megtanuljuk a legnehezebbnek tűnő újdonságokat is. Mikor ajánlott ez a forma?

  • Ha valaki speciális céllal szeretné mélyíteni tudását.
  • Jól jöhet állásinterjú előtt, vagy egy cégen belül kapott plusz feladathoz.
  • Ha valaki csak egy jó hobbit keres.
  • Vizsgára / pótvizsgára kell felkészülni.

Nálunk a személyes oktatás heti rendszerességgel, általában ugyanabban az időpontban történik – ezt mindig egyeztetjük a jelentkezőkkel.

edit Jelentkezzen tanfolyamainkra online »

Csoportos programozás oktatás

Van olyan, aki magányos típus, de tapasztalataink szerint a legtöbb jelentkezőnkre az jellemző, hogy közösen, csoportban könnyebben elsajátítják a tananyagot – és nem mellékesen, kedvezőbb áron. Kurzusainkon az alapoktól indulunk, de végig együtt haladva eljutunk a már a gyakorlatban is alkalmazható tudásig. A végeredmény olyan stabil ismeretanyag lesz, ami a felszínes tudásnál sokkal többet biztosít a tanulók számára. Mindezt hétköznapi feladatokkal, gyakorlatorientált képzéssel igyekszünk elérni. Nem programozhat mindenki azonnal profi szinten, de abban biztosak vagyunk, hogy meg lehet ezt tanulni. Hasznos házi feladatokkal, azok ellenőrzésével, csoportos feladatmegoldással garantáljuk az egyre mélyülő tudást.

Csoportos és egyéni oktatás

Online programozás oktatás

Persze az sem mindegy, hogy milyen tudást sajátít el valaki: a programozói szakma jelenleg az egyik legkeresettebbnek számít hazánkban. Kiknek előnyös az online tanulás?

  • Akik napközben dolgoznak.
  • Nem tudnak eljönni a tanfolyamainkra a távolság miatt.
  • Csak pár óra szükséges a sikerhez.
  • Gazdaságos megoldást keresnek.
  • Nincs fix szabad időpontjuk.

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez bejelentkezés szükséges!
Keressen minket bizalommal! E-mail címünk: info@reelcomp.hu




Programozz Te is mesterfokon! termékek

Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet I.

Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet I.

9 fejezet
225 gyakorló feladat
90 elméleti kérdés
45 feleletválasztós teszt
9 keresztrejtvény

C programnyelvhez

Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet II.

Programozz Te is mesterfokon! Munkafüzet II.

7 fejezet
105 gyakorló feladat
70 elméleti kérdés
55 feleletválasztós teszt
7 keresztrejtvény

JAVA programnyelvhez

Programozz Te is mesterfokon! Minden nap!

Programozz Te is mesterfokon! Minden nap!

12 hónapon át
1 feladat naponta
5 feladattípus
366 programozási feladat
1 éves kihívás

Bármilyen programnyelvhez!