+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Oktatás

A programozás a számítástechnikai szakemberek számára nélkülözhetetlen tudás. Ha szeretné megtanulni a programozás rejtelmeit, azt nálunk csoportban és egyénileg is megteheti. Egyéni adottságaira formáltan hatékonyabban szerezheti meg azt a tudást, amire szüksége van. Szeretne tanulni, de nincs ideje eljárni otthonról? Szeretné rugalmas feltételek mellett bővíteni tudását? Ha igen, akkor tanuljon nálunk!

Hatékony programozás oktatás

Az ideális szakma

Az utóbbi néhány hónapban a magyar sajtó sokat foglalkozott a programozó szakmával. Több kimutatás is alátámasztotta, hogy óriási hiány van ezekből a szakemberekből, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének kutatása szerint 22 ezer informatikus hiányzik Magyarországról. Hogy mennyire versenyképes ez a szakma, mi sem bizonyítja jobban, hogy messze az átlagfizetés felett keresnek, akik ezen a területen kapnak munkát. Nálunk elmélyítheti meglévő tudását, de kezdheti az alapokkal is: abból is lehet programozó, aki sosem gondolta volna magáról. Háromféle képzési formával állunk ügyfeleink rendelkezésére: személyes, csoportos és online. 

Bár sokaknak elsőre értelmezhetetlennek és elérhetetlennek tűnhet a programozás, mégis megtanulható a folyamat. Persze nem tudhat mindenki azonnal profi szinten algoritmust kezelni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy megfelelő felkészítés és hatékony tanítási módszerek által ne tudná elsajátítani a tudnivalókat. Kurzusainkon az alapoktól kezdve egészen a már gyakorlatban is alkalmazható tudásig minden tananyagon lépésről lépésre haladunk át. A végeredmény pedig egy olyan stabil tudás lesz, ami nem csak felszínes ismeretet biztosít a tanulók számára. 

Egyéni programozás oktatás

Egyéni programozás oktatás során odafigyelünk az egyedi igényeire, és közösen megtanuljuk a legnehezebbnek tűnő újdonságokat is. Mikor ajánlott ez a forma?

 • Ha valaki speciális céllal szeretné mélyíteni tudását.
 • Jól jöhet állásinterjú előtt, vagy egy cégen belül kapott plusz feladathoz.
 • Ha valaki csak egy jó hobbit keres.
 • Vizsgára / pótvizsgára kell felkészülni.

Nálunk a személyes oktatás heti rendszerességgel, általában ugyanabban az időpontban történik – ezt mindig egyeztetjük a jelentkezőkkel.

Csoportos programozás oktatás

Van olyan, aki magányos típus, de tapasztalataink szerint a legtöbb jelentkezőnkre az jellemző, hogy közösen, csoportban könnyebben elsajátítják a tananyagot – és nem mellékesen, kedvezőbb áron. Kurzusainkban az alapoktól indulunk, de végig együtt haladva eljutunk a már a gyakorlatban is alkalmazható tudásig. A végeredmény olyan stabil ismeretanyag lesz, ami a felszínes tudásnál sokkal többet biztosít a tanulók számára. Mindezt hétköznapi feladatokkal, gyakorlatorientált képzéssel igyekszünk elérni. Nem tudhat mindenki azonnal profi szinten programozni, de abban biztosak vagyunk, hogy meg lehet ezt tanulni. Hasznos házi feladatokkal, azok ellenőrzésével, csoportos feladatmegoldással garantáljuk az egyre mélyülő tudást. 

Csoportos és egyéni oktatás

Online programozás oktatás

Persze az sem mindegy, hogy milyen tudást sajátít el valaki: a programozói szakma jelenleg az egyik legkeresettebbnek számít hazánkban. Kiknek előnyös az online tanulás?

 • Akik napközben dolgoznak.
 • Nem tudnak eljönni a tanfolyamainkra a távolság miatt.
 • Csak pár óra szükséges a sikerhez.
 • Gazdaságos megoldást keresnek.
 • Nincs fix szabad időpontjuk.

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges! Keressen minket bizalommal! Telefonszámunk: +36 70 410 1763

Kapcsolódó szolgáltatások

Programozás oktatás

Programozás oktatás

A programozás lehet egy hasznos hobbi, de akár pénzkereseti forma is. Nem könnyű megtanulni, de ha valaki elhatározza, hogy belevág, az nálunk a legjobb helyen jár. Alap, közép és felső szinten is állunk rendelkezésére, cégünk segít a megfelelő képzési forma kiválasztásában is. Nálunk elmélyítheti meglévő tudását, de kezdheti az alapokkal is.

Tanfolyamok

Tanfolyamok

A közelmúltban számos újságcikk foglalkozott a programozókkal, szó esett róla, hogy igen jó kereseti lehetőséget biztosít ez a szakma, nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Sok cég azonban szakemberhiánnyal küzd, így aztán különösen jól jöhet ez a fajta tudás. Nálunk lehetősége van arra, hogy egyedi igényeinek megfelelő oktatásban részesüljön.

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
 • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
 • Telefonszám: +36 34 783 810
 • E-mail: info@reelcomp.hu
 • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán