Számítógép szerviz Tatabánya

PC összeállítás

Igényfelmérés, tervezés, alkatrészbeszerzés, összeszerelés, telepítés, garancia.

PC összeállítás

Stabil asztali számítógép

A számítógépek az életünk mindennapi részei, sokunknak nélkülözhetetlen munkaeszközei. A hordozható gépek térhódítása mellett a PC-k is népszerűek maradtak. Nem véletlenül, hiszen megbízható és megfizethető eszközökről van szó. Interneten már bárki tájékozódhat, ha saját PC-t szeretne összeállítani, de ez így sem egyszerű feladat. Érdemes tehát szakemberhez fordulni, hogy egy stabil asztali gép segítsen bennünket. Személyes beszélgetés után többféle konstrukciót állítunk össze, figyelembe véve a használati és anyagi hátteret. Mi megrendeljük az alkatrészeket, és össze is szereljük a számítógépet.

Mindenben partnerek vagyunk

Csak akkor vágjunk bele a PC összeállításába, ha már tudjuk, hogy pontosan mire használjuk majd. Döntsük el, hogy dolgozni, játszani, filmet vágni szeretnénk vele, esetleg másmilyen szerepet szánunk neki. Ez azért fontos szempont, mert ennek ismeretében választjuk ki majd a megfelelő alkatrészeket. Munkatársaink akkor is segítenek, ha valaki már belevágott a saját PC-je összeállításába, de valamiért nem boldogult a feladattal. Asztali számítógépe összeállítása mellett vállaljuk az operációs rendszer telepítését és újratelepítését, adatmentést, az eszköz korszerűsítését, bővítését, programok installálását. Szívesen ellenőrizzük a már összerakott PC-t, korrigáljuk annak esetleges hibáit, tanácsot adunk a megfelelő működtetésre is.

edit Kérjen egyedi árajánlatot új számítógépéhez!

Szakszerű PC összeállítás

A PC összeállításánál sok mindenre kell figyelni, például az alaplap és a processzor, valamint a ramok összehangolására. Fontos, hogy a tápegység megfelelő árammal lássa el a számítógép gépházában lévő hardvereket. Ismerni kell az egyes márkákat, de mi jól bevált tapasztalatok alapján tudunk ajánlani.

Laptop vásárlásban is segítünk, akárcsak a szerverépítésben, ugyanis ezeknél is számos dologra kell figyelni a megfelelő teljesítmény elérése érdekében. Ha megvan az ötlet, keressen bennünket bizalommal telefonon is.

PC összeállítás Tatabánya

Illesztőprogramok telepítése

Sokan nem tudják, de gyakran a számítógépbe szerelt vagy ahhoz csatlakoztatott hardverek problémáit az illesztőprogramok okozzák. Ezek telepítését is vállaljuk, amely szintén fokozza majd az eszköz teljesítményét, stabilitását. Ennek tökéletes beállításához azonban nem árt a szakember segítsége, aki tisztában van a legújabb verziószámokkal, és pontosan tudja, mi jó a számítógépnek.

Ha szeretne kis befektetéssel sok időt és annál is több bosszúságot megtakarítani, keresse meg szervizünket. Többéves tapasztalattal rendelkező cégünkhöz bármikor bizalommal fordulhat. Problémás számítástechnikai eszközeit behozhatja szervizünkbe, gyors határidővel vállaljuk azok javítását.

settings Szervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

Állapotfelmérés, bevizsgálás5.000 Ft
Összerakott konfiguráció javítása, telepítése8.000 Ft-tól
PC egyéni összeállítás (egyeztetés, rendelés, beszerzés, szerelés)
A PC alkatrészeinek árát a szolgáltatás díja nem tartalmazza!
15.000 Ft-tól

A fenti árak csak irányadó jellegűek! Ha érdekli valamelyik szolgáltatásunk, kérjen személyre szabott árajánlatot!

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez bejelentkezés szükséges!
Keressen minket bizalommal! E-mail címünk: info@reelcomp.hu