+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

PC összeállítás

A laptopok és a tabletek korában az asztali számítógépek sem tűntek el az életünkből. PC-t összerakni azonban nem is olyan egyszerű, sok mindenre kell figyelni ilyenkor, de cégünk segítséget nyújthat az összeállításban. Érdemes tehát szakemberhez fordulni, hogy egy stabil asztali gép segítsen bennünket.

PC összeállítás Tatabányán

Stabil asztali számítógép

A számítógépek az életünk mindennapi részei, sokunknak nélkülözhetetlen munkaeszközei. A hordozható gépek térhódítása mellett a PC-k is népszerűek maradtak. Nem véletlenül, hiszen megbízható és megfizethető eszközökről van szó. Interneten már bárki tájékozódhat, ha saját PC-t szeretne összeállítani, de ez így sem egyszerű feladat. Érdemes tehát szakemberhez fordulni, hogy egy stabil asztali gép segítsen bennünket. Személyes beszélgetés után többféle konstrukciót állítunk össze, figyelembe véve a használati és anyagi hátteret. Mi megrendeljük az alkatrészeket, és össze is szereljük számítógépet.

Mindenben partnerek vagyunk

Csak akkor vágjunk bele a PC összeállításába, ha már tudjuk, hogy pontosan mire használjuk majd. Döntsük el, hogy dolgozni, játszani, filmet vágni szeretnénk vele, esetleg másmilyen szerepet szánunk neki. Ez azért fontos szempont, mert ennek ismeretében választjuk ki majd a megfelelő alkatrészeket. Munkatársaink akkor is segítenek, ha valaki már belevágott a saját PC-je összeállításába, de valamiért nem boldogult a feladattal. Asztali számítógépe összeállítása mellett vállaljuk az operációs rendszer telepítését és újratelepítését, adatmentést, az eszköz korszerűsítését, bővítését, programok installálását. Szívesen ellenőrizzük a már összerakott PC-t, korrigáljuk annak esetleges hibáit, tanácsot adunk a megfelelő működtetésre is.

Szakszerű PC összeállítás

A PC összeállításánál sok mindenre kell figyelni, például az alaplap és a processzor, valamint a ramok összehangolására. Fontos, hogy a tápegység megfelelő árammal lássa el a számítógép gépházában lévő hardvereket. Ismerni kell az egyes márkákat, de mi jól bevált tapasztalatok alapján tudunk ajánlani.

Laptop vásárlásban is segítünk, akárcsak a szerverépítésben, ugyanis ezeknél is számos dologra kell figyelni a megfelelő teljesítmény elérése érdekében. Ha megvan az ötlet, keressen bennünket bizalommal telefonon is. 

PC összeállítás Tatabánya

Illesztőprogramok telepítése

Sokan nem tudják, de gyakran a számítógépbe szerelt vagy ahhoz csatlakoztatott hardverek problémáit az illesztőprogramok okozzák. Ezek telepítését is vállaljuk, amely szintén fokozza majd az eszköz teljesítményét, stabilitását. Ennek tökéletes beállításához azonban nem árt a szakember segítsége, aki tisztában van a legújabb verziószámokkal, és pontosan tudja, mi jó a számítógépnek.

Ha szeretne kis befektetéssel sok időt és annál is több bosszúságot megtakarítani, keresse meg szervizünket. Többéves tapasztalattal rendelkező cégünkhöz bármikor bizalommal fordulhat. Problémás számítástechnikai eszközeit behozhatja szervizünkbe, gyors határidővel vállaljuk azok javítását. 

Szervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

Állapotfelmérés, bevizsgálásINGYENES
Összerakott konfiguráció javítása, telepítése5.000 Ft-tól
PC egyéni összeállítás (egyeztetés, rendelés, beszerzés, szerelés)
A PC alkatrészeinek árát a szolgáltatás díja nem tartalmazza!
10.000 Ft-tól

A fenti árak csak irányadó jellegűek, és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Ha érdekli valamelyik szolgáltatásunk, kérjen személyre szabott árajánlatot!

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges! Keressen minket bizalommal! Telefonszámunk: +36 34 783 810

Kapcsolódó szolgáltatások

PC szerviz

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Bármilyen borsos az áruk, sajnos a laptopok nem örök életűek. Élettartamunkat azonban jelentősen meghosszabbíthatjuk rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással. Bevizsgálási díj nélküli árajánlattal várjuk ügyfeleink jelentkezését tatabányai szervizünkben. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Ajánlatkérés

Egyedi problémája van, vagy nem talált árat a weboldalon? Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot az alábbi linken:

Egyedi ajánlatot kérek 

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán