+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Programozás oktatás

A programozás lehet egy hasznos hobbi, de akár pénzkereseti forma is. Nem könnyű megtanulni, de ha valaki elhatározza, hogy belevág, az nálunk a legjobb helyen jár. Alap, közép és felső szinten is állunk rendelkezésére, cégünk segít a megfelelő képzési forma kiválasztásában is. Nálunk elmélyítheti meglévő tudását, de kezdheti az alapokkal is.

Programozás oktatás Tatabányán

Egyéni programozás oktatás

A programozásban megtaláljuk a művészet, a tudomány, a matematika, valamint a mérnöki tudomány elemeit. Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, mindenki számára elsajátítható ez a tudás, csak türelem és kitartás kell hozzá. Elképzelhető, hogy egy csoport tagjaként ez nem lehet olyan sikeres, hiszen egyénenként változók az igények. A személyes programozás oktatás során odafigyelünk az egyedi igényeire, és közösen megtanuljuk a legnehezebbnek tűnő újdonságokat is. 

Csoportos programozás oktatás

Aki elsajátítja a programozás ismereteit, sok más területen is otthon érzi majd magát. Ide tartoznak a problémamegoldási stratégiák, a megoldásához szükséges informatikai eszközök és módszerek. Csoportos oktatásunk ideje alatt azt is bemutatjuk, milyen a programkészítés folyamata. Közösen megismerkedünk a programozási nyelvek alapvető elemeivel. Oktatásunk táblával és projektorral zajlik, tapasztalt előadók, profi szakemberek tanítanak maximum tíz fős csoportoknak. 

Interaktív programozás oktatás

Online programozás oktatás

Aki nem próbálta még az online oktatást, az is hamar, már az első óra után felismerheti annak előnyeit. Kényelmesebb saját időbeosztás mellett tanulni, mint ingázni és alkalmazkodni az előre rögzített órarendhez. Az órák Skype-on zajlanak, ugyanakkor mégis olyan, mintha az oktató a tanulók mögött állna. A valódi tanóra érzését fokozza, hogy a diákok még házi feladatokat is kapnak. Ezzel teszteljük az önálló problémamegoldó képességet, ami rendkívül hasznos egy informatikus számára.

Amit ígérhetünk: megéri belevágni. Próbálja ki magát a cégünk szakembereinek segítségével, és ismerjen meg a programozás világával.

Oktatási óradíjak

Tanácsadás, szintfelmérésINGYENES
Személyes programozás oktatás egy fő esetén6.000 Ft-tól
Személyes programozás oktatás két fő felett / fő4.500 Ft-tól
Online programozás oktatás / fő4.000 Ft-tól

A fenti árak csak irányadó jellegűek! Ha érdekli valamelyik szolgáltatásunk, kérjen személyre szabott árajánlatot!

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges! Keressen minket bizalommal! Telefonszámunk: +36 70 410 1763

Kapcsolódó szolgáltatások

PC szerviz

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Tanfolyamok

Tanfolyamok

A közelmúltban számos újságcikk foglalkozott a programozókkal, szó esett róla, hogy igen jó kereseti lehetőséget biztosít ez a szakma, nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Sok cég azonban szakemberhiánnyal küzd, így aztán különösen jól jöhet ez a fajta tudás. Nálunk lehetősége van arra, hogy egyedi igényeinek megfelelő oktatásban részesüljön.

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán