Számítógép szerviz Tatabánya

Ingyenes tanácsadás

Bemutatkozik az A11 Bionic chip

Bemutatkozik az A11 Bionic chip

Mindhárom új iPhone terméket (iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X) ugyanazzal a processzorral tuningolta fel az Apple. Úgy tűnik, elég jól tette, mert a hatmagos A11 Bionic chip erős, mint a bika, hiba nélkül teljesít és teszi a dolgát.

Milyen az ideális számítógépház?

Milyen az ideális számítógépház?

Egy jó számítógépházban minden elfér, kényelmes szerelni, rugalmasan bővíthető és kis helyet foglal. Létezik ilyen? Szerencsére a gyártók ontják magukból a jobbnál jobb számítógépházakat, de vajon melyik az ideális választás?

Bemutatkozik a Windows 10

Bemutatkozik a Windows 10

Biztonságos, jól kezeli a memóriát, gördülékeny. Megint van start menüje, és saját vírusvédelemmel rendelkezik. A Microsoft vélhetően utolsó számot kapott operációs rendszere, a Windows 10 a felhasználók igényeit tartja leginkább szem előtt.

Melyik a legjobb laptop?

Melyik a legjobb laptop?

Laptopot venne? Szeretné tudni, melyik márkát kell a legritkábban szervizbe vinni? Egy szakportál százas skálán értékelte a tíz legismertebb laptopot. Hű szokásához híven az Apple kapta a győzelmi almát.

Miért fontos a biztonsági mentés?

Miért fontos a biztonsági mentés?

Tegyük fel magunknak az elkerülhetetlen kérdést: Mi történne, ha holnapra minden adat eltűnne a számítógépünkről? Nap mint nap találkozunk olyan felhasználókkal, akiknek eszébe sem jut, hogy a kulcsfontosságú adataik veszélyben vannak. Az adatok megőrzése érdekében párhuzamosan több megoldást is alkalmazni kell, nem elég csupán egyetlen egyre hagyatkozni.

A világ legkisebb számítógépei

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

Mire használható egy drón?

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Porszem a gépezetben

Porszem a gépezetben

A por megtelepszik az asztali számítógépben ugyanúgy, mint egy laptop belsejében. Ilyenkor az eszköz hűtése kerül veszélybe. Szervizünk azonban elvégzi Ön helyett a takarítást, ezzel hosszabb életet biztosítva számítógépének.

Raspberry PI: be a málnásba!

Raspberry PI: be a málnásba!

Nem egy erőmű, de nem is arra alkották, hogy repülőgép-szoftvereket tervezzenek vele. A Raspberry PI, magyar nevén a málna-PC egy zsebben hordozható marokszámítógép. Kiválóan alkalmas szörfözésre, filmnézésre, zenehallgatásra, programozási ismeretek elsajátítására, akár komolyabb szinten is.

Héliumos merevlemezek

Héliumos merevlemezek

Az árát még nem szabták meg, de valószínűleg mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki a Western Digital két új merevlemezére pályázik. Egy 12 és egy 14 terabájtos (TB) memóriával jelentkezett a legismertebb gyártó.

Intel Optane SSD

Intel Optane SSD

A fejlesztés célja jelentősen meggyorsítani a hagyományos merevlemezeket. A HDD-k és az SSD-k közti legnagyobb különbséget ugyanis nemcsak az ár, hanem a sebesség is jelenti. A modellek kapacitásukhoz képest igencsak drágák.

Egyedi PC összeállítás Tatabányán

Egyedi PC összeállítás Tatabányán

Gyakran keresnek minket ügyfeleink egyedi igényeikkel. PC-t összeszerelni azonban nem is olyan egyszerű feladat, mint azt sokan gondolják. Nagyon sok mindenre kell figyelni, mindenképp érdemes szakemberhez fordulni.

Milyen a jó fülhallgató?

Milyen a jó fülhallgató?

A fülhallgató sokak számára a mindennapok része, otthon, az utcán és a munkahelyen állandóan használják. Több szempontot kell figyelembe venni az ideális választáshoz, például, hogy vezetékesre vagy wifisre van szükségünk, milyen zajszűrővel rendelkezik, és persze hogy mennyibe kerül. Manapság nagyon sok modell közül lehet választani, ennek azonban megvan a hátránya is, hiszen a széles kínálat megnehezíti a jó döntést.