+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Tanfolyamok

A közelmúltban számos újságcikk foglalkozott a programozókkal, szó esett róla, hogy igen jó kereseti lehetőséget biztosít ez a szakma, nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Sok cég azonban szakemberhiánnyal küzd, így aztán különösen jól jöhet ez a fajta tudás. Nálunk lehetősége van arra, hogy egyedi igényeinek megfelelő oktatásban részesüljön.

Programozás tanfolyamok Tatabányán

Továbbképzés saját igények szerint

Megoldhatatlannak tűnő munkahelyi feladatot kapott, de a cége nem biztosítja a képzést? Egyre több vállalkozás várja el alkalmazottaitól, hogy az informatikai tudását saját maga fejlessze, legyen szó alapvető ismeretekről, vagy bonyolultabb programozási ismeretekről. Továbbképzést azonban sokan nem biztosítanak számukra, de elvárják, hogy akár néhány hét alatt beletanuljanak az új feladatokba. Nálunk az ilyen esetekre is készülünk az egyedi programozás oktatás lehetőségével, ahol a tanuló mondja meg a tanárnak, hogy mik az igényei, milyen új feladatokat kell elsajátítani. Ezek után közösen dolgozzuk ki az egyedi oktatási csomagot.

Felkészítő tanfolyamok

Állásinterjúra készül? Érettségi előtt áll? Szüksége van egy gyorstalpaló programozási tanfolyamra? Mi tudjuk a megoldást, hogyan lehet rövid idő alatt, intenzív felkészítéssel jó eredményeket elérni. Nálunk lehetősége van gyorstalpaló üzemmódban programozást tanulni: mondja meg, mennyi ideje van és mit kell elérnie, mi pedig villámgyorsan kidolgozzuk a leghatékonyabb módszert arra, hogy sikerüljön a megmérettetés. 

Próbálja ki magát szakembereink segítségével, mélyüljön el a programozás világában, vagy ismerkedjen meg ezzel a területtel. Mi garantáljuk, hogy akár rövid, akár hosszabb távon megbízható, stabil tudást szerezhet, ha bennünket választ. 

Induló tanfolyamaink (1 alkalom 120 perc)

Algoritmusok és adatstruktúrák (10 alkalom)59.990 Ft
C programozás alapszinten (5 alkalom)49.990 Ft
C programozás középszinten (5 alkalom)59.990 Ft
Java programozás alapszinten (5 alkalom)49.990 Ft
Java programozás középszinten (10 alkalom)89.990 Ft
Statikus weblapkészítő tanfolyam alapszinten (HTML, CSS, 5 alkalom) 69.990 Ft
Statikus weblapkészítő tanfolyam középszinten (JQuery, 5 alkalom)69.990 Ft
Dinamikus weblapkészítő tanfolyam (PHP, MySQL, 10 alkalom)128.990 Ft

A fenti árak csak irányadó jellegűek! Ha érdekli valamelyik tanfolyamunk, vagy egyedi igényei vannak, kérjen személyre szabott árajánlatot!

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges! Keressen minket bizalommal! Telefonszámunk: +36 70 410 1763

Kapcsolódó szolgáltatások

PC szerviz

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Programozás oktatás

Programozás oktatás

A programozás lehet egy hasznos hobbi, de akár pénzkereseti forma is. Nem könnyű megtanulni, de ha valaki elhatározza, hogy belevág, az nálunk a legjobb helyen jár. Alap, közép és felső szinten is állunk rendelkezésére, cégünk segít a megfelelő képzési forma kiválasztásában is. Nálunk elmélyítheti meglévő tudását, de kezdheti az alapokkal is.

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán