+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Szakszerű PC szerviz

A segítség kéznél van

Berreg, kattog, lelassult kedvenc PC-je? Nem segített az újratelepítés sem? A napi több órás igénybevételt sajnos a legjobb eszközök is megsínylik. Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Tatabányai szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat, mi az elvégzett munka megfizetésében hiszünk. 

Távoli segítségnyújtással is a segítségére lehetünk. A megbeszélt időpontban rácsatlakozunk a számítógéprére, és elvégezzük a karbantartást vagy a javítást.

Alapos karbantartás

Elveszett minden értékes fotó a számítógépéről? Eltűntek a fontos információk? Adatmentésben is bátran forduljon hozzánk, igyekszünk mindent visszaállítani az eredeti állapotába. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy telepítésről. Szüksége van egy jó tippre? Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük.

 • Tisztítás? 
  Kitakarítjuk az alaplapot, a tápegységet és a ventilátorokat. Szükség esetén pasztázzuk a processzort.
 • Hibakeresés?
  Korszerű programokkal teszteljük a hardveres eszközöket, így keressük meg a hibákat.
 • Rendszergyorsítás?
  Szoftverek frissítését, vírusirtást és a kémprogramelhárítást is elvégzünk. Eltávolítjuk a nem használt programokat, kiürítjük a lomtárat és a felesleges rendszerfájlokat, hogy számítógépe gyorsabbá váljon. Töröljük a böngészők ideiglenes fájljait.

Alapos rendszervizsgálat

Ha valaki alapszintű felhasználó, és csak élvezője, nem ismerője a rendszernek, akkor nem is könnyű megállapítani, hogy mi a probléma forrása. Erre kellenek a szakemberek, akik hosszú évek rutinjával azonnal képesek megállapítani, honnan ered a probléma forrása. Munkatársaink megkeresik a hibát, elmagyarázzák, hogy miért jelentkezett, és miért nem működik a rendszer, majd megtalálják rá a legjobb megoldást. Fontos azonban tudni, hogy minden egyes hardvernek megvan a maga tesztelési folyamata. Előfordulhat olyan eset, amikor több programmal is meg kell vizsgálni ugyanazt a hardvert, például a merevlemezt, ez pedig több időt is igénybe vehet. Az elvégzett tesztekről és azok idejéről részletes tájékoztatást adunk, mielőtt belevágunk a munkába. Ideális esetben azonban pár órán belül meg tudjuk mondani, mi a probléma.

PC szerviz Tatabánya

Garantált elégedettség

Az asztali számítógépek esetében szükséges az ellenőrzés, és a rendszeres karbantartás. Ezek olyan eszközök, amelyeket naponta több órán át is használunk, így gyakran szükséges ellenőriztetni, tesztelni őket. Ezt legjobb, ha szakember végzi el, hiszen ő rövidebb idő alatt végez, ha problémát talál, akkor azt azonnal orvosolni tudja.

PC szervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

Állapotfelmérés, laptop bevizsgálásINGYENES
Alkatrészek javítása, tisztítása, alkatrészcsere3.000 Ft-tól
Adatmentés, vírusirtás és kémprogram eltávolítás, szoftverfrissítés4.000 Ft-tól
Operációs rendszer frissítése5.000 Ft-tól
Egyéb munkálatok elvégzése óradíjas elszámolásban történik (pl.: távsegítség, tanácsadás)4.000 Ft-tól

A fenti árak csak irányadó jellegűek, és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Ha érdekli valamelyik szolgáltatásunk, kérjen személyre szabott árajánlatot!

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges! Keressen minket bizalommal! Telefonszámunk: +36 34 783 810

Kapcsolódó szolgáltatások

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Bármilyen borsos az áruk, sajnos a laptopok nem örök életűek. Élettartamunkat azonban jelentősen meghosszabbíthatjuk rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással. Bevizsgálási díj nélküli árajánlattal várjuk ügyfeleink jelentkezését tatabányai szervizünkben. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Ajánlatkérés

Egyedi problémája van, vagy nem talált árat a weboldalon? Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot az alábbi linken:

Egyedi ajánlatot kérek 

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
 • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
 • Telefonszám: +36 34 783 810
 • E-mail: info@reelcomp.hu
 • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán