Számítógép szerviz Tatabánya

PC szerviz

Számítógépek javítása, szoftveres karbantartása, tisztítása és összeszerelése.

PC szerviz

A segítség kéznél van

Berreg, kattog, lelassult kedvenc PC-je? Nem segített az újratelepítés sem? A napi több órás igénybevételt sajnos a legjobb eszközök is megsínylik. Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását.

Távoli segítségnyújtással is a segítségére lehetünk. A megbeszélt időpontban rácsatlakozunk a számítógépére és elvégezzük a karbantartást vagy a javítást.

Alapos karbantartás

Elveszett minden értékes fotó a számítógépéről? Eltűntek a fontos információk? Adatmentésben is bátran forduljon hozzánk, igyekszünk mindent visszaállítani az eredeti állapotába. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy telepítésről. Szüksége van egy jó tippre? Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük.

  • Tisztítás?
    Kitakarítjuk az alaplapot, a tápegységet és a ventilátorokat. Szükség esetén pasztázzuk a processzort.
  • Hibakeresés?
    Korszerű programokkal teszteljük a hardveres eszközöket, így keressük meg a hibákat.
  • Rendszergyorsítás?
    Szoftverek frissítését, vírusirtást és a kémprogramelhárítást is elvégzünk. Eltávolítjuk a nem használt programokat, kiürítjük a lomtárat és a felesleges rendszerfájlokat, hogy számítógépe gyorsabbá váljon. Töröljük a böngészők ideiglenes fájljait.

edit Kérjen egyedi árajánlatot számítógépéhez!

Alapos rendszervizsgálat

Ha valaki alapszintű felhasználó, és csak élvezője, nem ismerője a rendszernek, akkor nem is könnyű megállapítani, hogy mi a probléma forrása. Erre kellenek a szakemberek, akik hosszú évek rutinjával azonnal képesek megállapítani, honnan ered a probléma forrása. Munkatársaink megkeresik a hibát, elmagyarázzák, hogy miért jelentkezett, és miért nem működik a rendszer, majd megtalálják rá a legjobb megoldást. Fontos azonban tudni, hogy minden egyes hardvernek megvan a maga tesztelési folyamata. Előfordulhat olyan eset, amikor több programmal is meg kell vizsgálni ugyanazt a hardvert, például a merevlemezt, ez pedig több időt is igénybe vehet. Az elvégzett tesztekről és azok idejéről részletes tájékoztatást adunk, mielőtt belevágunk a munkába. Ideális esetben azonban pár órán belül meg tudjuk mondani, mi a probléma.

PC szerviz Tatabánya

Garantált elégedettség

Az asztali számítógépek esetében szükséges az ellenőrzés és a rendszeres karbantartás. Ezek olyan eszközök, amelyeket naponta több órán át is használunk, így gyakran szükséges ellenőriztetni, tesztelni őket. Ezt legjobb, ha szakember végzi el, hiszen ő rövidebb idő alatt végez, ha problémát talál, akkor azt azonnal orvosolni tudja.

settings PC szervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

Állapotfelmérés, laptop bevizsgálás5.000 Ft
Alkatrészek javítása, tisztítása, alkatrészcsere5.000 Ft-tól
Adatmentés, vírusirtás és kémprogram eltávolítás, szoftverfrissítés8.000 Ft-tól
Operációs rendszer frissítése8.000 Ft-tól
Egyéb munkálatok elvégzése óradíjas elszámolásban történik (pl.: távsegítség, tanácsadás)5.000 Ft-tól

A fenti árak csak irányadó jellegűek! Ha érdekli valamelyik szolgáltatásunk, kérjen személyre szabott árajánlatot!

A fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez bejelentkezés szükséges!
Keressen minket bizalommal! E-mail címünk: info@reelcomp.hu