+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Bemutatkozik a Windows 10

Közzétéve: 2016.10.21.

Biztonságos, jól kezeli a memóriát, gördülékeny. Megint van start menüje, és saját vírusvédelemmel rendelkezik. A Microsoft vélhetően utolsó számot kapott operációs rendszere, a Windows 10 a felhasználók igényeit tartja leginkább szem előtt.

Bemutatkozik a Windows 10

Felhasználókra szabva

Kicsit döcögősen indult a legújabb Windows, a 10 életútja, úgy tűnt, a Microsoft rá akarja kényszeríteni a felhasználókra. Pedig inkább épp az ellenkezője történt: a cég több éves kérdőívezés és kutatás után fejlesztette ki minden idők legfelhasználóbarátabbnak tartott operációs rendszerét. A Windows 10 valós felhasználói igényekre ad valós választ. A fejlesztők kiküszöbölték a Windows 8 hibáit. A Windows 9 kimaradása után a fejlesztők jól kezelhető felhasználói felületet, gyors reakcióidőt tettek le az asztalra. Nem mellékes az sem, hogy ingyenesen lehetett hozzájutni.

Csupa újdonság

A Windows 10-ben mutatkozott be a Microsoft legkisebb gyermeke, az Edge nevű böngésző. Ahogy az operációs rendszer, az Edge is letisztult, egyszerű megjelenésű, mentes a felesleges látványos elemektől, bátran mondhatjuk, hogy minimalista. A könyvjelzők, a kedvencek és az előzmények kezelése is egyszerűsödött. Kapott egy hasznos újdonságot: készíthetünk webjegyzetet. Ez annyit jelent, hogy bármikor, bármit felírhatunk a böngésző képére, amit aztán elmenthetünk, és rögtön küldhetünk tovább. Újítás, hogy a parancssorba mostantól ctrl-v-vel is másolhatunk szöveget, ami gyorsíthatja a sebesen dolgozó felhasználókat.

Windows áruház

Már a Windows 8-ban is elérhető volt a Windows áruház, de a 10-ben további fejlesztéseket kapott. Egyelőre úgy néz ki, új és korszerű szoftvereket, programokat telepíthetünk a számítógépünkre, egy fiókra tíz darabot tehetünk. Akinek Windows alapú operációs rendszer fut a telefonján, annak egyébként ismerős lehet a felület.

Önvédelemből ötös

A Windows 10 egyik legnagyobb előnye, hogy gyári vírusvédelemmel rendelkezik, ami ráadásul igen stabil, és nem lassítja a gépünket, legalábbis nem annyira, mint a jól megszokott programok. Hasznos kiegészítő a biztonságimentés-készítő, ráadásul a Windows 10 a Windows 7 mentéseit is kezeli. Ez annak jöhet jól, aki az új operációs rendszert egy új gépen használja.

Összefoglalva, a Windows 10 egy korszerű operációs rendszer, sok új és hasznos szolgáltatással. Kisebb problémát jelenthet, hogy a driver igényei kicsit nagyok, ami lassíthatja a számítógépünket, de egy komolyabb computernél nem lehet semmilyen gond a sebességgel. 

Kapcsolódó szolgáltatások

PC szerviz

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Bármilyen borsos az áruk, sajnos a laptopok nem örök életűek. Élettartamunkat azonban jelentősen meghosszabbíthatjuk rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással. Bevizsgálási díj nélküli árajánlattal várjuk ügyfeleink jelentkezését tatabányai szervizünkben. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Szolgáltatásaink

PC szerviz

PC szerviz

Számítógépek javítása, szoftveres karbantartása, tisztítása és összeszerelése.

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Laptopok javítása, tisztítása és szoftveres karbantartása márkától függetlenül.

Programozás oktatás

Programozás oktatás

Egyéni és csoportos programozás oktatás tantermi vagy online változatban.

PC összeállítás

PC összeállítás

Igényfelmérés, tervezés, alkatrészbeszerzés, összeszerelés, telepítés, garancia.

Google + oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán