+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Medion All-In-One PC gyorsítás

Közzétéve: 2018.03.06.

Szinte már slágernek számít manapság az asztali számítógépek és laptopok gyorsítása. Felesleges új készülékeket vásárolni, hiszen kisebb ráfordítással szinte megduplázható a gépek sebessége. Legutóbb egy All-In-One PC-re került a sor, teljesítménye már nem volt elfogadható.

Medion Akoya P2010 D All-In-One PC gyorsítás

Mire jó egy All-In-One PC?

A különböző méretben és kialakításban kínált all-in-one gépek üzleti és multimédiás célokra, illetve számos egyéb felhasználási módra lettek tervezve. Azoknak javasolt, akik értékelik a rendezett és kis helyen elférő munkaállomásokat, hiszen kevesebb kábelre van szükség az ilyen gépek működéséhez, ráadásul alig több helyet foglalnak el, mint egy monitor.

Az eredeti konfiguráció

  • Intel Core i3-3225 harmadik generációs processzor
  • Intel HD Graphics 4000
  • Toshiba 1TB HDD
  • 4GB DDR3 Memória

A végeredmény magáért beszélt

Kingston 240GB SATA3 SSD beépítése után az operációs rendszert újratelepítettük, az adatokat visszamásoltuk, és az eredeti merevlemezt egy Kolink 3,5" USB 3.0 külső házba helyeztük. A memóriát 8GB-ra bővítettük, hogy a számítógép teljesítménye zökkenőmentesebb legyen a mindennapi használat során. Bekapcsolás után kevesebb mint 10 másodperc volt a boot idő (indulási idő), amivel a számítógép tulajdonosa és mi is maximálisan meg voltunk elégedve.

A fényképek LENOVO YOGA 3 PRO tablettel készültek.

Kapcsolódó tartalom

Az SSD meghajtók előnyei

Gyors, csendes, nehezebben melegszik fel, elfogadhatóan fogyaszt. Lassan, de biztosan terjednek ezek a meghajtók, amelyek a hagyományos merevlemezeknél még mindig jóval drágábbak, de azért már érződik némi árcsökkenés a piacon.

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán