Számítógép szerviz Tatabánya

Medion Akoya P2010 D All-In-One PC gyorsítás

Szinte már slágernek számít manapság az asztali számítógépek és laptopok gyorsítása. Felesleges új készülékeket vásárolni, hiszen kisebb ráfordítással szinte megduplázható a gépek sebessége. Legutóbb egy All-In-One PC-re került a sor, teljesítménye már nem volt elfogadható.

Medion Akoya P2010 D All-In-One PC gyorsítás

Mire jó egy All-In-One PC?

A különböző méretben és kialakításban kínált all-in-one gépek üzleti és multimédiás célokra, illetve számos egyéb felhasználási módra lettek tervezve. Azoknak javasolt, akik értékelik a rendezett és kis helyen elférő munkaállomásokat, hiszen kevesebb kábelre van szükség az ilyen gépek működéséhez, ráadásul alig több helyet foglalnak el, mint egy monitor.

Az eredeti konfiguráció

  • Intel Core i3-3225 harmadik generációs processzor
  • Intel HD Graphics 4000
  • Toshiba 1TB HDD
  • 4GB DDR3 Memória

A végeredmény magáért beszélt

Kingston 240GB SATA3 SSD beépítése után az operációs rendszert újratelepítettük, az adatokat visszamásoltuk, és az eredeti merevlemezt egy Kolink 3,5" USB 3.0 külső házba helyeztük. A memóriát 8GB-ra bővítettük, hogy a számítógép teljesítménye zökkenőmentesebb legyen a mindennapi használat során. Bekapcsolás után kevesebb mint 10 másodperc volt a boot idő (indulási idő), amivel a számítógép tulajdonosa és mi is maximálisan meg voltunk elégedve.

A fényképek LENOVO YOGA 3 PRO tablettel készültek.