Számítógép szerviz Tatabánya

Melyik a legjobb laptop márka?

today 2019. augusztus 20.

Ha új laptopot vásárolunk, szinte végtelen számú márka közül választhatunk. Mindegyiknek megvan az egyedi jó és kevésbé jó tulajdonsága. Egy adott gyártó termékei általában azonos színvonalat képviselnek, egy készülék után eldönthetjük, hogy veszünk-e még az adott cégtől bármit.

Melyik a legjobb laptop márka?

Milyen laptopot érdemes vásárolni?

Ez a kérdés rendkívül sokszor hangzik el, amit nagyon fontos tudni, hogy minden gép és minden vevő más és más. Nehéz eldönteni, hogy mely gyártók tudják a legjobbat nyújtani, hiszen rengeteg szempont létezik a sebességtől az ergonómián át egészen a megbízhatóságig és az operációs rendszerig.Nem biztos, hogy mindenkinek ugyanolyan laptopra van szüksége, de érdemes végigvenni néhány ismertebb márkát, hogy könnyebb döntés születhessen.

Melyik a legjobb laptop márka?

A verseny nyertese 2017-ben a Lenovo lett. A díjazók szerint sokat fejlődött a cég az anyaghasználat, ár/érték arány és a támogatás területén. Az Asus a második helyet nyerte el, az egyre nagyobb termékportfóliójának köszönhetően.Harmadik helyen pedig a Dell végzett, amit a hosszú jótállási idő és a prémium készülékeknek köszönhet.