+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Öt szerviz, amit kerülni kell

Közzétéve: 2016.08.11.

Milyen egy jó számítógép szerviz? A kérdésre nehéz megfelelő választ adni, de azt, hogy mire érdemes figyelni akkor, ha nem akarjuk, hogy átverjenek, jóval könnyebb megfogalmazni.

Öt szerviz, amit kerülni kell

Rossz felszereltség, hiányzó alkatrészek

Higgyen az első benyomásnak! Ha belép egy szervizbe, és mindenhol szétdobált alkatrészeket, rendetlenséget, port lát, azonnal forduljon ki. Legyen szó bármilyen szolgáltatásról, egy magára valamit is adó vállalkozásnak fontos a rend. Az ilyen helyek általában rosszul felszereltek, nem áll rendelkezésükre a megfelelő eszköz, amivel javíthatnának számítógépünkön. Felejtsük is el őket.

Fizessünk a semmire?

Biztosan találkozott már olyan szervizzel, ahol azért is több ezer forintot kértek, hogy megállapítsák, a számítógépnek valójában nincs semmi baja. Megesik, hogy csak azért járatják meg a külföldi márkaszerviznél, hogy aztán 10 ezer forint feletti összeget is elkérjenek tőlünk. Az ilyen helyeket az első rossz élmény után messziről kerülni kell.

Szakemberhiány

Alapvető követelmény lenne, de sajnos sok szervizben hiányoznak a megfelelően képzett szakemberek. A tulajdonos gyakran azon próbál spórolni, hogy alulképzett munkaerőt foglalkoztat. Ezt nehéz azonnal észrevenni, de ha valahol még sosem hallottak a problémánkról, az azért árulkodó jel lehet. Nem megfelelő kezek között pedig komolyan is meghibásodhat drága számítógépünk.

„Már kidobtuk, nem kérte”

Ha olyan alkatrész hibásodik meg, amit aztán a szervizben kicserélnek, minden esetben kérjük vissza régit. Ha valamiért nem akarják teljesíteni a kérést, lehet, hogy nem is volt olyan nagy gond azzal a bizonyos eszközzel, vagy éppen javítható lett volna, csak már egy másik tulajdonost szolgál. Ilyenkor általában azzal érvelnek, hogy mivel nem kértük, már régen kidobták. Feltételezhető az is, hogy az alkatrészt egy olcsóbbra cserélték ki. Gyanús, nagyon gyanús.

Kényelmi szolgáltatások hiánya

Ma már alapvető egy szerviznél, hogy kényelmi szolgáltatásokat biztosítson. Ilyennek számít, hogy a szerelő legalább napra pontosan meg tudja mondani, mikorra végez a javítással. Fontos lenne, hogy házhoz menjenek a szakemberek, ha erre nincs lehetőség, akkor biztosítsanak futárszolgálatot. Ha valamiért ez sem működik, legyenek rugalmasak: küldjék el ügyfelüknek egy átvevő pontra a kész laptopot vagy más hordozható készüléket. Ezek hiánya rugalmatlanságról, felesleges spórolásról, hozzá nem értésről is árulkodhat.  

Kapcsolódó szolgáltatások

PC szerviz

PC szerviz

Érdemes szakemberre bízni asztali számítógépe javítását, karbantartását. Szervizünkben nem számítunk fel bevizsgálási díjat. Megoldjuk szoftveres problémáit is, legyen szó frissítésről vagy újratelepítésről. Visszatérő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük. Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Bármilyen borsos az áruk, sajnos a laptopok nem örök életűek. Élettartamunkat azonban jelentősen meghosszabbíthatjuk rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással. Bevizsgálási díj nélküli árajánlattal várjuk ügyfeleink jelentkezését tatabányai szervizünkben. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Szolgáltatásaink

PC szerviz

PC szerviz

Számítógépek javítása, szoftveres karbantartása, tisztítása és összeszerelése.

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Laptopok javítása, tisztítása és szoftveres karbantartása márkától függetlenül.

Programozás oktatás

Programozás oktatás

Egyéni és csoportos programozás oktatás tantermi vagy online változatban.

PC összeállítás

PC összeállítás

Igényfelmérés, tervezés, alkatrészbeszerzés, összeszerelés, telepítés, garancia.

Google + oldalunk

Reelweb Kft.

Webfejlesztés

Arculattervezés. webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán