Számítógép szerviz Tatabánya

ReelWeb és ReelComp szülinap

today 2017. augusztus 10.

Nagyszabású céges rendezvénnyel, lufiosztással, szórólapozással és Facebook-os nyereményjátékkal ünnepeltük 1 éves szülinapunkat Tatabányán. A ReelWeb és ReelComp tatabányai működésének 1 éves évfordulóját ünnepelte 2017. július 28-án és 29-én.

ReelWeb és ReelComp szülinap

Rövid cégtörténet

Maga a ReelWeb ötlete egyéni vállalkozásként indult 2011-ben. Cégünk ügyvezetője, Orsó Lajos és partnere, Borics Virág együtt dolgozták ki az arculatot és találták ki ezt a fantázianevet, ami mára már egy elterjedt brand a weblapkészítés területén. Az ötlet az Orsó vezetéknév angol megfelelőjéből: a reel szóból eredt, és mivel a fő profil a honlapkészítés és az ahhoz szorosan kapcsolódó tevékenységek voltak, így kapcsolódott hozzá a web szó. A vállalkozás nagyon jól ment, és 5 év alatt egy erős céggé fejlődött. Jelenleg 16 emberrel dolgozunk együtt nap mint nap. Számunkra ez nagyon nagy dolog, és köszönjük mindenkinek, aki segítette a munkánkat és osztozott sikereinkben.

A ReelComp egy régi álma volt a vezetőségnek, ami a számítógép szerviz és a programozás oktatás vonalon indult el 2015-ben. Főként magánszemélyeknek nyújt szolgáltatásokat, de a vállalatok számára is kitűnő partner lehet. A fantázianév mögött a ReelServices Kft. áll, aminek a névválasztását nem kell túlzottan megmagyarázni. Tervben van további szolgáltatások bevezetése, amiket egy csokorba, egy cég mögé gyűjtünk.

A ReelWeb és ReelComp tatabányai működésének 1 éves évfordulóját ünnepelte július 28-án és 29-én. Nagy öröm volt ez számunkra, hiszen a mai világban nem könnyű versenyben maradni, folyamatosan bővülni és nyereséget termelni.

Közösségi ünneplés és nyereményjáték

Az ünnepség első napján a tatabányai Vértes Centerben 16:00-18:00 között lufiosztást és szórólapozást tartottunk. Célunk az volt, hogy több ember ismerje meg a szolgáltatásainkat, és szükség esetén tudják, miképp juthatnak el hozzánk. Több mint 300 szórólapot és lufit osztottunk a nézelődőknek és a gyerekeknek. Hamar elrepült az a két óra. Szerencsére sok érdeklődő volt, akiket egy Facebook-os játékkal is megleptünk. A játékon bárki részt vehetett, hiszen nemcsak a plázában, hanem a Facebook oldalainkon is buzdítottuk az embereket. A játék nyereménye egy 5.000 Ft-os ajándék kupon volt, amit a tatabányai Roberto Cukrászdában lehetett beváltani.

A játékon sokan részt vettek, köszönjük mindenkinek, hogy bizalmukkal megtiszteltek bennünket. Nyertesünk nagyon örült az ajándéknak, hiszen nemrégiben töltötte harmincadik születésnapját. Ezúton is gratulálunk neki, és akik most nem nyertek, azok se csüggedjenek, hiszen nem ez volt az utolsó nyereményjátékunk. Érdemes követni ReelWeb és ReelComp Facebook oldalainkat a további eseményekért és nyereményjátékokért.

ReelWeb és ReelComp szülinap a Vértes Centerben

Céges ünneplés és ebéd

Másnap céges keretek között ünnepeltük a szülinapunkat. Mindenkit meghívtuk, akikkel az első évben együtt dolgoztunk, a létszám 16 főre rúgott. Mindenkinek hozzá kellett tennie a maga részét ahhoz, hogy a ránk bízott feladatokat sikeresen elvégezhessük. A kemény csapatmunkának és a közös fejlődésnek is köszönhető cégünk jelenlegi sikere.

A rendezvény a tatabányai Turul Café étteremben vette kezdetét egy jó hangulatú ebéddel. Sokat beszélgettünk és nevettünk. Az ebéd alatt lehetőség volt a kollégáknak az ismerkedésre, hiszen voltak, akik személyesen még nem is találkoztak. Az ebéd végét egy fantasztikusan finom Oreo tortával zártuk, hiszen egy szülinap torta nélkül nem az igazi. Ebéd után átmentünk az irodánkba, ahol kötetlen játékkal és beszélgetéssel zártuk az ünneplést.

ReelWeb és ReelComp szülinap

Köszönet mindenkinek

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, és sikerrel zártuk az első évünket. Még egyszer köszönjük mindenkinek a lelkiismeretes munkát és a kitartást. Ne feledkezzünk meg új és megévő ügyfeleinkről sem. Nekik is nagyon köszönjük a hűségüket és a bizalmukat.