Számítógép szerviz Tatabánya

Számítógép takarítás

A számítógépek egyik legnagyobb ellensége a por. Az apró réseken át bejutó por megakadályozza, hogy számítógépünkben a levegő szabadon mozogjon. Legyen bármilyen tiszta egy lakás, sajnos ez a jelenség egy idő után elkerülhetetlen. 

Számítógép takarítás

A gépek legnagyobb ellensége a por

Egyik ügyfelünk behozta a számítógépét, hogy nem működik megfelelően, lassú és hangos. Alkatrésznek adta nekünk, és kérte hogy segítsünk neki egy egyedi PC összeállításában. Természetesen azonnal megvizsgáltuk a behozott számítógépet, hogy mi lehet vele a probléma, mi az ami menthető, mit lehet felhasználni alkatrésznek. Mikor kinyitottuk, a képeken látható állapot fogadott minket. Nagyon meglepődtünk. Kértünk egy napot az ügyféltől, bízza ránk a számítógépét, és jöjjön vissza másnap a továbbiak miatt.

Amit elment az ügyfél, darabokra szedtük a számítógépet és alaposan kipucoltuk. Porszívó, kompresszor, ecset, kontakttisztító. Mindent bevetettünk annak érdekében, hogy visszaadjuk az alkatrészek eredeti állapotát. 3 órán át tartó sürgés-forgás után elkészültünk vele. Ekkor bekapcsoltuk.

Tisztítás után egy halk, és viszonylag gyors számítógépet kaptunk. Rendszerfrissítés után kellően felgyorsult. Másnap megmutattuk az ügyfelünknek is. Nem hitt a szemének. Nem kérte az új gép összeállítását, hiszen a PC tökéletesen működött.

A laptopokat és a PC-ket legalább évente érdemes kitakarítani. Ez szerencsére olcsón megúszható beavatkozás. Szervizünk elvégzi Ön helyett a takarítást, ezzel hosszabb életet biztosítva számítógépének.