+36 34 783 810

Segíthetünk?

  Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00

  2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B II./6.

Toshiba Satellite L40 - Windows XP

Közzétéve: 2018.07.12.

Egy Windows XP operációs rendszerrel telepített lassú és poros laptopot kaptunk gyorsításra. Csodát mi sem tudunk tenni, de amit lehetett, azt kihoztuk a gépezetből. Az eredeti Windows XP helyett Refurbished Windows 7 operációs rendszert telepítettünk rá.

Toshiba Satellite L40 és az eredeti Windows XP

Eredeti Windows XP helyett Refurbished Windows 7

Mivel az XP már 2014 óta nem támogatott operációs rendszer, semmiképp nem javasolt annak használata, mert nem jelennek meg az újabb rendszerfrissítések, amik védetté tehetnék a rendszert a támadásokkal szemben. Ebből adódóan az XP helyett Windows 7 Refurbished operációs rendszer került rá, ami ugyanolyan jogtiszta szoftver, csak jóval olcsóbban lehet hozzájutni.

A refurbished liszensz egy felújított liszensz, amit már korábban megvásárolt valaki, de már nem tart rá igényt. Hogy ezek a szoftverek ne vesszenek kárba, kitalálták, hogy egy kedvezőbb áron újra eladhatóak és használhatóak. Általában az eredeti ár feléért, vagy néha még ennél is olcsóbban hozzá lehet jutni az ilyen termékekhez. Mindössze három feltételnek kell megfelelnie a számítógépnek, ha refurbished szoftvert szeretnénk rátelepíteni:

  • Használt legyen.
  • Az eredetileg értékesített alaplappal rendelkezzen.
  • Legyen rajta eredetiségi tanúsítvány (valamilyen korábbi Windows matrica)

Eredetiségi tanúsítvány (COA)

Tatabányai irodánkban minden ügyfelünk igényelhet ilyen szoftvert, akinek szüksége van rá. Kínálatunk: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

A fényképek LENOVO YOGA 3 PRO tablettel készültek.

Kapcsolódó tartalom

Porszem a gépezetben

A por megtelepszik az asztali számítógépben ugyanúgy, mint egy laptop belsejében. Ilyenkor az eszköz hűtése kerül veszélybe. Szervizünk azonban elvégzi Ön helyett a takarítást, ezzel hosszabb életet biztosítva számítógépének.

Kiemelt hírek

2019. Január 25.

Miért fontos a merevlemez állapotának ellenőrzése?

Gyakori probléma ügyfeleink között, hogy túl későn hozzák be a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizünkbe, és nem veszik figyelembe, vagy nem veszik észre időben a merevlemez állapotának romlását.

2018. Július 31.

A világ legkisebb számítógépei

Jelenleg a világon a 0,3 mm-es számítógép a legkisebb, melyet a Michigani Egyetem kutatói készítettek el. Ennél egy mérettel nagyobb az IBM Research találmánya, ami 1mm x 1mm-es.

2018. Február 17.

Mire használható egy drón?

A drónok a 2017-es év legfelkapottabb ajándékötletei között szerepeltek, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is szívesen reptetik magasba ezeket a kvadrokoptereket. Gyorsan és messzire képesek repülni, rádiós távirányítóval, okostelefonnal vagy tablettel egyaránt vezérelhetőek, igazi kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak.

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Kérdése van?

Írja meg nekünk kérdéseit, csapatunk minden üzenetre gyorsan válaszol.

További elérhetőségeink
  • Cím: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/b. II./6.
  • Telefonszám: +36 34 783 810
  • E-mail: info@reelcomp.hu
  • Hétfőtől-Péntekig: 08:00-16:00
Reelcomp iroda Tatabányán